Категории

Как да поръчам?

ЗА ПОЪЧКА НА СТОЙНОСТ НАД 100лв СЕ ИЗИСКВА КАПАРО В РАЗМЕР минимум 30%

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията в сайта не е задължителна, но тя ще Ви предостави възможност да разглеждате хронологията на Вашите поръчки, както и да пазарувате по-бързо посредством запазените в профила Ви данни.

Регистрацията отнема 1 минута и за Ваше улеснение не трябва да я потвърждавате по и-мейл.

Важно при регистрацията е да оставите реални лични данни. При непълни или фалшиви лични данни поръчката ви няма да бъде обработена.

Вашите лични данни се съхраняват надеждно и не стават публично достояние.

Вие като ПОТРЕБИТЕЛ носите пълната отговорност за съхранение на Вашите пароли и за поръчките направени с Вашето потребителско име. Именно затова ви съветваме да не предоставяте своята парола на други лица.

За предотвратяване на всякакви нередности ние ще Ви се обадим по телефона, за да потвърдим всяка Ваша поръчка, преди да я изпратим.

 

ПОРЪЧКА

След като изберете желания от вас продукт щракнете на бутона поръчай за да го добавите в количката. Ако искате повече от 1 брой просто попълнете полето за количество, след което трябва да натиснете "Обновяване". По време на покупката може да добавяте или изтривате продукти от количката.

Когато сте готови изберете бутона "РАЗПЛАЩАНЕ".

Изберете адрес за фактура от вече съществъващите или въведете нов и натиснете бутон "ПРОДЪЛЖИ".

Изберете адрес за доставка от вече съществъващите или въведете нов и натиснете бутон "ПРОДЪЛЖИ".

Изберете начин на доставка. В МОМЕНТА Е НАЛИЧНА САМО ДОСТАВКА С КУРИЕРСКА ФИРМА. Можете да добавите коментар в полето. Натиснете бутон "ПРОДЪЛЖИ".

Изберете начин на плащане. В МОМЕНТА Е НАЛИЧЕН САМО ВАРИАНТЪТ С ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА ОТ КУРИЕР. Можете да добавите коментар в полето. Запознайте се с УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ и потвърдете Вашето съгласие с тях. Натиснете бутон "ПРОДЪЛЖИ".

Прегледайте отново избраните от Вас продукти преди да потвърдите поръчката. Ако всичко е наред натиснете бутон "ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА", за да приключите.

Системата автоматично ще Ви уведоми с e-mail за направената от вас поръчка.

Ако сте се регистрирали ще можете да видите статуса на поръчка си по всяко време на нашият сайт .

 

След като обработим Вашата поръчка ще се свържем с Вас на посочения телефон, за последно потвърждение преди да изпратим избраните продукти с куриерска фирма.

Цената за доставка е в зависимост от обема и теглото на продуктите и подлежи на доуточняване. Ще Ви дадем точна информация за цената на доставката, когато се свържем с Вас.

В момента няма въведени продукти в тази категория. моля, свържете се с нас на телефон 0878 888 188 за повече информация.
Zaggituning center © 2023