Категории

За Zaggituning

Мисията ни е да сме конкурентноспособни на пазара и да се развиваме в най-добрата посока. Zaggituning Design Studio се наложи с изцяло авторските и индивидуални проекти, които създава. Те са като едни шедьоври в сравнение с “клонираните” тунинг проекти по улиците, които всеки е виждал.
Петър Загорски, по прякор – Zaggi се занимава с любителски тунинг от 10 години, а професионално от няколко години. Още докато работи като звукооператор към Българската Национална Телевизия, той започнал да експериментира с оригинални идеи върху своя автомобил. Оттогава досега с течение на времето той сменил много возила с най-различни преработки по тях, като най-голямата му гордост била, че направил елекстрически стъкла и централно заключване на вратите на своята Lada. В момента Zaggituning Design Studio, с подкрепата на Здравко (собственик на Speed Mania и SuperSound), осъществява най-различни тунинг проекти.
Zaggituning Design Studio е ориентирано предимно към различните и ексцентрични подобрения. Студиото предлага изработка на цялостен тунинг по индивидуален проект. Нашите дизайнери ще изработят най-добрия проект за Вас, който да Ви отличава от множеството подобрени коли по улиците. Освен оптичен тунинг към нас можете да се обърнете също за поставяне на ксенонови светлини, изграждане и надграждане на аудио и мултимедийни системи, частично и цялостно боядисване, аларми, централно заключване, парктроник, затъмняване на стъкла и стопове и др.

В момента няма въведени продукти в тази категория. моля, свържете се с нас на телефон 0878 888 188 за повече информация.
Zaggituning center © 2023